Razvojni studio Gearbox Software već nas je počastio prikazom futurističkog grada-planete Prometheje u nadolazećoj igri Borderlands 3, a Clap-Trap nas je pobliže upoznao i s divljinom Pandore.

Ovoga puta u prvom character traileru upoznajemo Zanea Flynta, polu-umirovljenog operativca sa skillovima poput Digi-Clone, SNTNL i Barrier, jednog od čak četiri igriva lika.

U prikazanom traileru vidimo Zanea kako se “upucava” nepoznatoj osobi i
ukratko joj prepričava svoja dosadašnja “radna mjesta”. Ostatak ovog, poprilično zanimljivog razgovora, možete pogledati u traileru, a detaljnije vam donosimo i Zaneove skillove:

Digi-Clone je digitalna verzija Zanea koja se ne može pomicati, ali može pucati na neprijatelje te u “tren oka” zamijeniti mjesto sa živim Zaneom kako bi neprijatelja dodatno zbunio.
SNTNL je automatski dron koji će Zaneu pomoći svojim skeniranjem okoliša i napadanjem neprijatelja automatskom puškom, a dodatno ćemo ga moći uputiti prema neprijatelju kojeg Zane drži na nišanu.
Barrier je, kao što i samo ime govori, barijera koja će nas štiti od neprijateljskih projektila, a Zaneovi će metci prolaziti kroz nju.

Igra izlazi već 13. rujna ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.