Prije nekoliko dana Gearbox Software je u svrhu promocije nadolazeće igre Borderlands 3 izbacio prvi character trailer za jednog od igrivih likova imena Zane, a sinoć je stigao drugi character trailer za simpatičnu Moze i njezin veliki mech imena Iron Bear.

Dok je Zane poprilično “šaljiv” (kako kome) i glavna karakterna osobina mu je da voli sam sebe, Moze je, barem ako je suditi prema traileru, sasvim drukčija i nešto ozbiljnija, iako i dalje totalno “badass” (što bi rekli ameri). Njezina pozadinska priča, kao i ovaj novi trailer, generalno su sumorniji, no to nipošto ne znači da je to loše već, naprotiv, pomaže dočarati da će svaki igrivi lik u igri Borderlands 3 imati drukčije osobine.

Moramo priznati, prema samom traileru Moze nam zasada više odgovara nego Zane

Naime, Moze je veteranka rata koja je zaista vidjela puno borbe. Prije je radila za korporaciju i proizvođača oružja Vladof, ali tijekom jedne jako opasne misije njezin čitavi odred je poginuo. Moze je jedina koja je preživjela te odlučuje napustiti vojsku i postati Vault Hunterica, u pratnji sa svojim mechom Iron Bear, koji će joj postati “BFF”.

Što se tiče njezine klase, Moze je “The Gunner“, a njezina tri početna skilla koje ćemo dalje nadograđivati su V-35 Grenade Launcher (polu-automatski bacač granata), Railgun (kojim ćemo ispucavati naelektrizirane brzinske projektile koji nanose shock štetu) i Minigun (što reći o minigunu, osim da jedva čekamo, no kao i uvijek, nakon dužeg korištenja minigun će se pregrijati te će biti potrebno pričekati cooldown).

U svakom slučaju, Borderlands 3, podsjećamo, izlazi 13. rujna za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a u nastavku pogledajte character trailer “The BFFs” koji nas detaljnije upoznaje s Moze “The Gunner”.