Postepeno se otkriva sve više detalja o ekranizaciji Sonyjevog i Naughty Dogovog hita The Last of Us. Prije dva mjeseca otkriveno je tko će uprizoriti protagoniste Ellie i Joela, da bismo potom saznali i da priča u TV ekranizaciji neće biti baš posve vjerna priči iz prve igre. Danas pak saznajemo jednu drugu važnu ulogu – tko će glumiti Joelovog brata Tommya.

Ulogu će preuzeti poznati glumac Gabriel Luna, najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj TV seriji Agents of SHIELD i posljednjem nastavku Terminatora – Dark Fate, koji će se tako pridružiti već poznatoj postavi: glumcu Pedru Pascalu (Game of Thrones, The Mandalorian, Narcos) koji će utjeloviti Joela i glumici Belli Ramsey (Game of Thrones) koju ćemo gledati u ulozi jedne i jedine, neponovljive Ellie.

Glumac Gabriel Luna odigrat će važnu ulogu Tommyja u ekranizaciji hit serijala The Last of Us.

Luna je u Agents of SHIELD odradio odličan posao preuzevši tešku ulogu Ghost Ridera, a u filmu Terminator: Dark Fate iz 2019. godine uskočio je u ulogu naprednog Terminatora poslanog iz budućnosti Rev-9.

Joelov mlađi brat Tommy Miller, bivši je vojnik koji unatoč apokaliptičnom svijetu nije izgubio vjeru u bolje sutra. Tommy se pojavljuje u oba nastavka, stoga je vrlo izgledno da ćemo Lunu u ulozi Tommyja gledati neko duže vrijeme. Osim ako priča TV serije s vremenom ne ode u nekom potpuno drugom smjeru. Podsjećamo, direktor i pisac igre Neil Druckmann nedavno je otkrio da će se serija više fokusirati na dramu i likove, a puno manje na nasilje te da će nas većina scena u nekim epizodama u potpunosti iznenaditi.

Kako vam se čini ovaj izbor? Možete li si zamisliti Gabriela Lunu kao Tommyja?