Početkom prošloga mjeseca svibnja pisali smo o tome kako su Electronic Arts i Sony napokon postigli dogovor oko dolaska pretplatničkog servisa EA Access na konzolu PlayStation 4, nakon što je usluga već godinama dostupna za vlasnike konzole Xbox One (još od 2014. godine). Tada je ponuđeno okvirno razdoblje dolaska usluge na PlayStation (srpanj 2019.), a EA je sada objavio točan datum.

Prema novoj objavi, EA Access tako na PlayStation stiže 24. srpnja, a na samom izlasku usluge, odmah će u startu biti dostupne sve igre iz takozvanog “Vaulta”, koje su trenutno dostupne i na konzoli Xbox One, kao i desetosatni Trialsi, odnosno testne verzije igara koje nisu u paketu “besplatnih” igara.

Igrači koji se odluče kupiti pretplatu na EA Access, po cijeni od 5 dolara mjesečno (ili pak 30 dolara godišnje) tako će imati neograničen pristup igrama kao što su serijali Mass Effect, Dragon Age, Dead Space, Battlefield, ali i Titanfall, FIFA, Star Wars Battlefront II, Sims 4 te sveukupno više od 50 EA igara.

Više informacija o EA Accessu saznajte na ovome linku ili na službenim stranicama – ovdje.