Postoji li bolji način za početak kolovoza od nove epizode našeg tjednog podcasta Rebootcast! Ovaj tjedan opet nastavljamo pričati sa zanimljivim ljudima iz svih grana gaming industrije, a naša Vida je ugostila Katarinu Amižić, šeficu marketinga iz Games Revolteda, developere Phageborn TCG-a,  i Niku Dvoravić, environment artista i level dizajnericu iz Croteama.

Teme su bile raznolike: od gaminga početaka Katarine i Nike, kako su se zaposlile u industriji videoigara te dosadašnja iskustva s Reboot infoGamera, E3-ja i gamescoma. Pričalo se i o tome kako je danas biti žena u industriji videoigara, a ovo izdanje Rebootcasta završilo je kao i svako dosad, s pričom o igrama koje se igraju u posljednje vrijeme.

Već i sami znate čemu služi zadnji paragraf, stoga nas lajkajte, dijelite i ako ste takva vrsta osobe pretplatite se na naš kanal. Ukoliko ste propustili posljednju epizoda Rebootcasta u kojoj smo ugostili regionalnu YouTube zvijezdu Supreme Nexusa ovdje možete nadoknaditi propušteno. Serious Sam VR: The Last Hope dobiva nove elemente igrivosti o čemu više možete pročitati ovdje, a ukoliko vas zanima više o Phageborn TCG-u možete posjetiti njihove Facebook ili službene stranice.Također, podsjećamo kako su Reboot InfoGamer 2017 ulaznice svih tipova u prodaji online te na prodajnim mjestima Entria.