Kao i obično svakog utorka donosimo vam novu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast. Već smo dogurali do 15 epizode, a nakon prošlotjedne epizode u kojoj smo ugostili tvorca MAKERbuina Alberta Gajška, ovaj tjedan u Rebootcastu gostuje jedna od najvećih regionalnih zvijezda YouTubea i generalno super tip Supreme Nexus.

Sa Supreme Nexusom pričali smo o njegovim YouTube počecima, trenutnim projektima na kojima radi i planovima za budućnost, a dotakli smo se i Reboot infoGamer 2017 – Powered By Vipnet na kojem će se okupiti najveća imena s regionalne YouTube scene i koji će hostati upravo Supreme Nexus.

Kao i dosad, ostavljajte nam svoje pohvale, kritike, mišljenja i ideje u komentarima, lajkajte nas, dijelite i pretplaćujte se ako ste takva vrsta osobe i opetovano uživajte u našem super zanimljivom i super artikuliranom Rebootcastu, a nije na odmet i da bacite oko ili dva na posljednju epizodu Reboot Unboxinga u kojoj smo otkutijali NES Classic.  Također, podsjećamo kako su Reboot InfoGamer 2017 ulaznice svih tipova u prodaji online te na prodajnim mjestima Entria.