Znamo da je gluho doba noći, ali prvi dan E3-ja 2018 i Reboot Live ekipa ne pokazuju znakove stajanja, LA Convention Centar je krcat, a nakon što smo pratili sve pressice koje su se odvijale protekla tri dana došlo je vrijeme da se pozabavimo hands-on demoima igara koje ćemo zaigrati iza zatvorenih vrata.

Na našem webu mogli ste pročitati sve velike najave koje su stigle s velikih pressica, a ako ste nekim čudom uspjeli napraviti maestralni podvig i ne saznati apsolutno ništa s ovogodišnjeg E3-ja, toplo vam preporučamo da bacite oko ili dva na naše recapove.

Dio Rebootovog tima koji se nalazi na lokaciji u Los Angelesu za vas je prokomentirao odmjeravanje snaga velikih koje se zbivalo proteklih par dana. Saznajte naše mišljenje o svim velikim pressicama, o igrama koje su najavljene, najbolje i najgore trenutke te zašto Luka brka slavene i slavonce. Ako budete pažljivo gledali možda ćete i opaziti kako žitelje Los Angelesa i nije pretjerano briga kada se nekome prošetaju kroz kadar.

Ostanite uz Reboot Live @ E3 2018 jer vas čeka još pregršt originalnog video sadržaja, dok vas na našem webu čekaju sve informacije koje će se nastaviti slijevati u narednim danima.