Krajem ožujka smo vas obavijestili da se Uprising vraća u Overwatch. Uprising nam je pokraj novih kozmetičkih predmeta u igru uveo istoimenu PvE misiju koja nam je prikazala mali dio priče koja stoji iza jednih od najdražih heroja iz Overwatcha.

Kako bi nam Overwatch Team lakše prikazao još takvih događaja, Jeff i Tim su nam u Developer Updateu objasnili da glavno ime eventa mijenjaju u Overwatch Archives.

U sklopu Archivesa, pokraj same Uprising misije i još jedne mogućnosti da završimo kolekciju prošlogodišnjih kozmetičkih predmeta u igru dolazi nova misija “Retribution”!

Retribution je PvE misija koju ćemo igrati kao jedan od heroja koji su se nalazili u Blackwatchu – Reaper, McCree, Moira i Genji.

Što se tiče novog sadržaja, trenutno je potvrđeno da uz novu misiju dolazi 60 novih kozmetičkih predmeta, a za sad je potvrđeno da nove skinove dobivaju Moira, Genji ili Hanzo i Reaper.

Mapa na kojoj ćemo igrati Retribution je smještena u Veneciji, a nama će biti poznata pod nazivom Rilatio. Da stvari budu još bolje, kad event završi, Rilatio će se u Overwatch vratiti kao “escort” mapa.

Retribution dolazi 10. travnja, a trailer pogledajte u nastavku.