Nakon što nam je prošli mjesec na Sonyjev pretplatnički servis PlayStation Plus stigla ponuda igara za srpanj, koja je nakon toga naglo izmijenjena, sada je otkriveno koje nam igre stižu u kolovozu. Tako će pretplatnici na servis PlayStation Plus u kolovozu moći “besplatno” preuzeti WipEout Omega Collection i Sniper Elite 4.

WipEout Omega Collection

WipEout Omega Collection je remaster kolekcija futurističkih racing igara razvojnih studija XDev, Clever Beans i EPOS Game Studios. U kolekciji dolaze dvije igre – WipEout 2048 i WipEout HD uz ekspanziju naziva WipEout HD Fury.

Igra ima podršku za online multiplayer do 8 igrača ili lokalni multiplayer 1v1, a utrkivati se možemo na čak 26 različitih staza. Wipeout Omega Collection je deseta igra serijala Wipeout, a izašla je ekskluzivno za PlayStation 4 u lipnju 2017. godine.

Sniper Elite 4

Druga igra koju ćemo moći preuzeti je Sniper Elite 4, a riječ je o taktičkoj stealth pucačini iz trećeg lica, koju nam donosi razvojni studio Rebellion Developments. U igri ponovno preuzimamo ulogu Karla Fairburnea, američkog OSS agenta koji ovog puta stiže u Italiju, a radnja je smještena u 1943. godinu, neposredno nakon događaja iz prethodnog nastavka.

Karl se u borbama služi eksplozivom, zamkama, ali i interaktivnim okolišem. Naravno, tu je i nezaobilazna snajper puška koju ćemo vrlo rado koristiti. Sniper Elite 4 izašao je 27. lipnja 2014. godine za PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 i Xbox 360.

WipEout Omega Collection i Sniper Elite 4 na servisu PlayStation Plus
postaju dostupni za preuzimanje počevši od 6. kolovoza, a dan ranije iz ponude izlaze prošlomjesečne igre Detroit: Become Human i Horizon Chase Turbo.