PlayStation je upravo na svom službenom Youtube kanalu prikazao ponudu Playstation Plus besplatnih igara za mjesec srpanj.

PS+ pretplatnici će ovaj mjesec moći preuzeti Konamijev Pro Evolution Soccer 2019 i Horizon Chase Turbo razvojnog tima Aquiris Game Studio. Naravno, pretplatom na PS+ ostvarujete i dodatne popuste na Playstation Storeu i mogućnost online igranja.

Vjerujemo kako PES 2019 nije potrebno posebno predstavljati, jer je riječ o jednom od najjačih sportskih serijala igara koji se, unatoč dugogodišnjoj popularnosti, već neko vrijeme bori sa zadržavanjem igrača.

Horizon Chase Turbo je multiplayer arkadna trkaća igra u stilu 16-bitnih trkaćih igara dvadesetog stoljeća, koja nam donosi preko tridesetak vozila i 109 staza. Igru je moguće igrati u singleplayeru ili multiplayeru do maksimalno 4 igrača, a staze nas vode kroz kišu, snijeg, vulkanski pepeo i olujna nevremena.

Ono što nam je svakako upalo u oko je broj likeova i dislikeova na službenom Youtube videu PlayStation Plus ponude za srpanj, a koji vam donosimo ispod teksta. U trenutku pisanja ovog članka, broj dislikeova je dvostruko veći od broja likeova! Čini se kako korisnici nisu zadovoljni ponuđenim igrama, pogotovo ako uzmemo u obzir da je PES 2019 igra koju će uskoro zamijeniti novi nastavak, a koja se ni ove godine nije “proslavila” među svojom publikom.

Pro Evolution Soccer 2019 i Horizon Chase Turbo bit će dostupni za preuzimanje od 2. srpnja do 5. kolovoza 2019., a do tada imate još nekoliko dana za preuzeti igre iz trenutne Playstation Plus ponude za mjesec lipanjBorderlands: The Handsome Collection i Sonic Mania.