Još novih iznenađenja stiže nam od Overwatch tima: osim Blizzard World mape koju smo spominjali prije nekoliko dana, idući utorak dobivamo i potpuno nove Legendary skinove!

Naime, Blizzard je još na Blizzconu obećao kako ćemo u 2018. dobiti 100 novih itema u Overwatchu, a pod itemima se ne misli samo na sprejeve, voice lineove, emote-ove i ostalo, već, naravno, i na skinove. Nismo mislili da će biti tako brzo, no dogodilo se i već idući tjedan 23. siječnja s novim updateom nekoliko legendarnih skinova stiže u igru. Neke od njih već imamo prilike vidjeti putem slika koje su objavljene na službenoj stranici Overwatcha, pa svakako bacite oko:

Pharah skin: Asp

Doomfist skin: Blackhand

Mei skin: Ecopoint

Roadhog skin: Butcher

Torbjorn skin: Magni Bronzebeard

Zarya skin: Barbarian

 

Također, putem službenog Overwatch twittera objavljen je i kratki teaser u kojem nam Pharah pokazuje svoj legendarni Asp skin:

Dakako, ako vas osim legendarnih skinova zanimaju i novi emote-ovi i ikone, neki od njih također će biti u novom updateu koji stiže idući tjedan, pa ukoliko ih već sada želite vidjeti i saznati još više detalja, svakako posjetite službenu stranicu Overwatcha – ovdje.