Blizzard je najavio što je sljedeće za jedan od najpopularnijih MMORPG-a u povijesti te otkrio da će omiljeni WoW dobiti tri nove ekspanzije koje bi obožavateljima trebale osigurati još “20 godina avanture”.  

Dio su narativne trilogije “Worldsoul Saga” koju će činiti ekspanzije The War Within, Midnight i The Last Titan, a Chris Metzen se nada da će ovim korakom vratiti WoW u središte pažnje. “Radimo na uspostavljanju gromoglasnog otkucaja za ovu franšizu“, rekao je kreativni direktor WoW-a. 

Deseta po redu ekspanzija The War Within će nas poslati duboko u podzemlje Azerotha, dom podzemnih kraljevstava, drevnih kultura i opasnih novih rasa kao što su Nerubijci i Zemljani patuljci. Ekspanzija je planirana za 2024. godinu.  

Ekspanzija Midnight će igrače vratiti u Old World gdje će posjetiti zemlju Quel’Thalas sa svojim raštrkanim vilenjačkim plemenima i suočiti se sa silama tame dok će nas posljednja u planu ekspanzija The Last Titan također vratiti u Old World, točnije u Northrend gdje “ćemo svjedočiti povratku Titana u Azeroth”.