Ubisoftovi gusari još uvijek nisu spremni zaploviti otvorenim morima, a izgledno je da neće ni biti još neko vrijeme. Najavljena još na eventu E3 2017, multiplayer taktička pomorska igra Skull & Bones trebala je izaći na jesen 2018. godine, da bi svega par mjeseci prije izlaska dobila odgodu na period između travnja 2019. i ožujka 2020. godine. Potom je odgođena i u svibnju 2019. godine, i to nedefinirani datum 2020. godine kada je nanovo odgođena da bi sinoć Ubisoft ponovno objavio kako igra neće izaći ni sada. Ovoga puta odgođena je na fiskalnu godinu 2022-2023, što pada između travnja 2022. i travnja 2023. godine.

Kako tvrde developeri iz studija Ubisoft Singapore, nova odgoda stiže isključivo kako bi se igra dovela u tip-top stanje. Namatanje jedara i spuštanje sidra na razvoju igre izazovno je za cijeli tim, no to je jedini način da Skull & Bones izađe u stanju u kojem ga žele vidjeti.

Ako ste od silnih odgoda u međuvremenu zaboravili na Skull & Bones, prisjetite se našeg gameplay videa snimljenog za Reboot Plays. No, nemojte se iznenaditi ako igra jednoga dana izađe potpuno drugačija od verzije koju smo mi imali prilike zaigrati.