Prije dvije godine je Ubisoft za vrijeme svoje prezentacije na sajmu E3 predstavio novu pomorsku akcijsku igru s gusarima u glavnoj ulozi imena Skull & Bones. Tim se usmjerio na taktičku borbu, perspektivu iz trećeg lica i multiplayer nadmetanje s ostalim igračima, da bi poslije objavili da pripremaju i kampanju za jednog igrača.

Igra je najprije trebala izaći prošle godine, pa joj je datum izlaska pomaknut u fiskalnu 2019. – 2020. godinu koja završava u ožujku iduće godine, da bi sada izdavač rekao da će igra izaći nekad nakon toga. Osim Ubisofta oglasio se i razvojni tim, odnosno režiser putem službenog Twitter profila koji nije dao konkretnije informacije, ali je potvrdio odgodu.

U nekoliko prikaza koje smo do sada imali prilike vidjeti izgleda da se radi o veoma ambicioznom projektu, pa nije neobično da tim želi što više vremena kako bi sve propisno odradili. Posljednji pošteni video za Skull & Bones dobili smo prošle godine za vrijeme sajma E3, a osim toga su i Ubisoft i razvojni tim bili tihi. Za kraj su potvrdili da će igra preskočiti ovogodišnji sajam u Los Angelesu, pa ćemo za bilo kakve nove informacije morati pričekati još neko vrijeme. Sve što je do sada služeno objavljeno možete pronaći na ovim stranicama, a ako želite biti u toku s razvojem pratite službene Twitter ili Facebook profile.