Nakon što su u potpunosti preskočili šesti mjesec i sajam E3, Sony je upravo najavio da iduća epizoda njihova eventa State of Play stiže već ovoga četvrtka, 8. srpnja. Evo što donosi.

Za početak, show će trajati oko 30 minuta i donijet će pogled na niz indie i third-party igara. Najistaknutija od ovih potonjih bit će očekivani Deathloop, iduća igra razvojnog studija Arkane (tvorci serijala Dishonored).

Očekuje nas tako novi produljeni uvid u gameplay iz igre, u kojem ćemo vidjeti kako protagonist Deathloopa Colt koristi nadnaravne sposobnosti slične Dishonoredu te kako se šulja po krovovima, a bit će prikazano i još akcije te napucavanja s neprijateljima.

O kojim indie (pa i drugim AAA third-party) igrama se radi, Sony nije istaknuo, ali obećava da će show biti uzbudljiv. Nažalost, odmah su naglasili da ne očekujemo nikakve novosti o first-party igrama i PlayStation ekskluzivama God of War i Horizon Forbidden West, niti o idućoj generaciji hardvera za PlayStation VR koja je premijerno najavljena u veljači ove godine.

Ukoliko ste propustili prošlu epizodu eventa State of Play koja se u svibnju fokusirala na Horizon Forbidden West, o tome smo detaljno pisali na ovome linku. Dotada, ponavljamo, nova epizoda eventa State of Play bit će emitirana uživo u čevrtak, 8. srpnja u 23h po našem vremenu i to putem Sonyjevih službenih kanala YouTube i Twitch. Link na YouTube broadcast koji odbrojava do četvrtka – prenosimo u nastavku.