Ako ste mislili zaigrati No Man’s Sky na Sonyjevom PlayStationu 4 i ne plaćate PlayStation Plus pretplatu možda vam je kroz glavu prošla misao o tome kako nećete moći igrati s drugim igračima, budući da su online aspekti igara i multiplayer zaključani iza nje. U tom slučaju možete odahnuti jer se javio Hello Games i rekao kako za njihovu igru to neće biti slučaj.

Zašto su odlučili da tako nešto može proći kod Sonyja? Zato što su toliko pouzdani u veličinu svojeg svijeta i ekstremno nisku vjerojatnost da u njemu naletite na drugo ljudsko biće. Ne samo to, nego su na Steamu i u PSN trgovini stavili oznaku da je No Man’s Sky igra za jednog igrača.

Za kraj stoji napomena da iako PS Plus neće biti potreban za online igranje, ako želite da se vaša otkrića zabilježe u univerzalni atlas morat ćete biti spojeni na internet. To ne znači da ne možete igrati s drugim ljudima, nego ćete ih najprije morati pronaći u svemiru koji se sastoji od 18 kvintilijuna planeta.

Ukoliko sve prođe prema planu, No Man’s Sky ćemo zaigrati 10. kolovoza na računalima i PlayStationu 4. Posjetite službene stranice za nešto više informacija.