PlayStation VR ekskluziva Marvel’s Iron Man VR najavljena je još u ožujku 2019. godine te je prvotno trebala izaći nekad tijekom te godine, no prebačena je na 2020. Potom je trebala izaći u veljači, no u siječnju je dobila odgodu na svibanj, a onda je stigao i koronavirus te je igra, zajedno s The Last of Us Part II, 2. travnja dobila trajnu odgodu bez konkretnog novog datuma izlaska. Izgleda da su se stvari sada napokon popravile, pa je tako jučer stigla vijest da Marvel’s Iron Man VR napokon izlazi ovoga srpnja.

Vijest je to koju je Sony Interactive Entertainment najavio putem svoga službenog Twitter profila, ističući da je novi datum izlaska sada 3. srpnja 2020. godine. Putem svog profila, uz hashtag #SuitUp, fanovima se na strpljenju zahvalio i razvojni studio Camouflaj koji je potvrdio novi datum izlaska igre Marvel’s Iron Man VR.

Ako ste u međuvremenu zaboravili što nas u igri očekuje, bit će to originalna avantura o Iron Manu u kojoj ćemo koristiti PSVR headset i Move motion kontrolere kako bismo upogonili Iron Manove mlažnjake i pucali iz čitavog arsenala Iron Manovih oružja. Naravno, očekuje nas niz poznatih neprijateljanadograđivanje tehnologije u garaži Tonyja Starka te customiziranje odijela i njegovih kul sposobnosti

Iz Sony Interactive Entertainmenta najavljuju kako u narednim tjednima stiže više informacija, s obzirom da se konačno spremaju za izlazak igre. Ponavljamo, prema novim informacijama Marvel’s Iron Man VR izlazi 3. srpnja ekskluzivno za PlayStation VR, a dotada u nastavku pogledajte i igrin story trailer objavljen prije sedam mjeseci: