Na novoj službenoj stranici VIP Adria League powered by ESL najavljen je detaljan raspored lige s datumima održavanja – četiri kruga otvorenih kvalifikacija, grupne faze i velike finalne završnice na Reboot infoGamer sajmu u studenom.

Kao što smo već ranije najavili, VIP Adria League zajednički je projekt Vipneta i ESLa. Radi se o najvećoj do sada regionalnoj esports ligi, u kojoj će najbolji domaći League of Legends i Counter-Strike: GO igrači boriti za ukupan nagradi fond od čak 20.000 eura. Zanimljivo je kako će se netom prije održavanja četiri kruga open qualifiera održati „Invitational phase“ tokom koje će organizatori najaviti koja su to četiri top tipa iz regije dobila direktan poziv za sudjelovanje u grupnoj fazi natjecanja. Vjerujemo da najbolje ekipe upravo grizu nokte, a isto tako pretpostavljamo kako su neka imena već određena s obzirom da pozivi kreću od 15.07. i trajati će do početka osmog mjeseca.

Raspored kvalifikacija

Detaljan raspored s cijelom najavom na novim službenim stranicama VIP Adria League možete pronaći na LINKU!

Prenosimo:

  • Invitational phase: 15.07. – 05.08. – Gdje će biti najavljeno 4 top tima za igre LoL i CSGO
  • Open Qualifiers: 19.08. – 09.09. – četiri kruga otvorenih kvalifikacija, kroz četiri subote, samo pobjednički timovi nastavljaju dalje u grupnu fazu
  • Group stage: 18.09. – 05.11. – Kvalificirani timovi kao i oni s direktnim pozivom, nadmetati će se u grupnoj fazi kako bi osigurali mjesto u finalnoj završnici
  • LIVE FINALS: Krajem studenog, najbolja četiri tima iz grupne faze natjecanja osigurati će mjesto u velikoj live završnici koja će održavati u Zagrebu, na Reboot infoGamer sajmu.

Detaljne informacija oko rasporeda i datuma možete pronaći na službenom Kalendaru lige.

A sve ostalo putem službenih Facebook i Twitter stranica VIP Adria League.