Od Reboot InfoGamera 2019 powered by A1 održali smo četiri digitalna gaming showa Reboot Online Games Week te dva Reboot Games Weekenda – u te četiri godine stalno ste nam postavljali isto pitanje: “Kada se vraća Reboot InfoGamer?”

Izuzetno nam je zadovoljstvo, nakon mjeseci planiranja, najaviti Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 koji će se održati od 9. do 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu. Glavni partner su, kao i prethodnih godina, naši prijatelji iz A1 koji spremaju epsku LAN završnicu 12. sezone A1 Adria Lige u igrama FIFA 23, FIFA Mobile i CS:GO. 

Kako ste već i navikli od Reboot InfoGamera, očekuje vas spektakularan gaming sadržaj te najnovije videoigre koje ćete moći isprobati na mnoštvu igraćih jedinica. Uz indie izlagački dio u kojem će regionalni i strani developeri predstaviti svoju nadolazeće projekte, očekuju vas i naši prepoznatljivi atraktivni giveaway u kojima ćemo vam podijeliti tonu gaming mercha i hardvera. 

Nastavite nas pratiti na svim našim kanalima – webu, InfoGamer webu, YouTubeu, Facebooku, Instagramu i TikToku za sve informacije o izlagačima i sadržaju koji vas očekuju na Reboot InfoGameru. 

Lijepo se vratiti, a mi vas jedva čekamo vidjeti u ogromnom broju na poznatoj lokaciji Zagrebačkog velesajma. 

Ulaznice uskoro stižu u prodaju.