Danas je na YouTube svanuo novi gameplay trailer za dugoočekivani akcijski RPG Vampyr. Gameplay trailer pod nazivom Becoming the Monster nam pobliže prikazuje mogućnosti i snagu protagonista dr. Jonathana Reida kojima će te uspjeti poraziti sve prepreke koje vam se nađu na putu.

Posebnost Vampyra će biti ta da će se svi igrači pronaći u moralnoj dilemi pošto igru igraju kao doktor kojemu je životni poziv spašavanje života. Pošto naš protagonist postane vampir, igrači će morati poklopiti slušalicu životnom pozivu i tu i tamo ubiti nekoga kako bi preživjeli.

Da bi moralna dilema bila još bolja, igrači će imati priliku istražiti živote svojih žrtava i na temelju toga odlučiti je li je žrtva vrijedna poštede. Naravno, ovaj dio možete zanemariti i tretirati sve građane kao vreće krvi.

Koji god način izaberete – pošteđivanje, pažljivo biranje svojih žrtava ili masakriranje svih po Londonu, ubijanje određenih građana može uzdrmati ekosustav, a ako ubijate previše, možete poremetiti dijelove grada.

Nakon što žrtvama posišete krv koja je ujedno i najveći izvor experiencea u Vampyru, Reid može naučiti i razviti moćne borbene sposobnosti koje možete prilagoditi svojem stilu igranja.

Vampyr izlazi 5. lipnja za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme, a novi gameplay trailer pogledajte u nastavku.