Bližimo se lansiranju akcijskog RPG-a Atlas Fallen. Jednom odgođen naslov stiže idući tjedan, 10. kolovoza na PC i konzole nove generacije. Da je dan-D sve bliži svjedoči i novi story trailer koji su izdavač Focus Entertainment i razvojni studio Deck13 Interactive priredili svojim fanovima.

Video koji ističe glavnu priču prikazuje mističnog starca s vizijama i čarobnu kuglu u dramatičnom zanosu te neke momke u haljama za taj dodatni sloj dramaturgije. Na iznenađenje mnogih, klip se ubrzo pretvara u humoristično priznanje surfanja po pijesku kojeg će, izgleda, u nadolazećoj igri biti na pretek.

Surfanje po pijesku i još mnogo toga omogućit će nam magični artefakt, iliti Gauntlet, koji nam “daje izvanredne sposobnosti” kao što je shape shifting oružje, klizanje po pijesku, kretanje po zraku i slično, ističu autori.

Atlas Fallen je krajem prošlog mjeseca dobio impresivni combat trailer koji prikazuje direktnu borbu i brojne mogućnosti kojima ćemo ovladati kao “chosen one” koji će se suočiti s “drevnim zlom” i osloboditi narod pješčanog planeta od opresije Bogova.