Poznati gaming portal IGN prvi je dobio pogled na kompetitivne i kooperativne modove u nadolazećoj igri Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

Uz nove igrive likove i njihove dosad neviđene sposobnosti, te nove levele, značajke i grafički redizajn, ovo bi mogao biti naslov kojeg je vrijedilo čekati sve ove godine. Naročito ako sudimo po dosad viđenim videima

Portal IGN prikazao nam je oba moda za igru (kompetitivan i kooperativan), koji podržavaju igranje od dva do četiri igrača, isključivo u lokalnom multiplayeru. Online igranje, naglašava IGN, trenutno nije moguće, a tek ćemo vidjeti hoće li biti implementirano. 

Prvi mod koji nam stiže je kompetitivan Bandicoot Battle Mode unutar kojeg se nalaze dvije igre: Checkpoint Race i Crate Combo. U prvom ćemo se s drugim igračima natjecati po stazama i to tako da će pobjedu odnijeti onaj igrač koji skupi najviše checkpoint kutija. Drugi mod je Crate Combo, a namijenjen je svima onima koji u svojim prelascima ne propuštaju uništiti sve kutije i postići najbolje vrijeme. Kao što i samo ime moda govori, Crate Combo će pred nas staviti i dodatan izazov u obliku održavanja što većeg broja comboa uništavanjem kutija, prije nego što se combo meter isprazni.

Kooperativni Pass N. Play Mode potpuno je suprotan od gore navedenih jer je kod njega naglasak na surađivanju. Igrači će prolaziti kroz staze iz kampanje, a među sobom će prenositi kontroler kako bi svi dobili jednaku šansu. Dakle, riječ je o modu koji će klasično igranje Crasha s prijateljima držati pod strogim pravilima. Nema više “a daj još jedan život”. Što je tu je, nitko ti nije kriv što ne znaš igrati Crasha, Marko.

Sve ćemo saznati već kroz par dana jer Crash Bandicoot 4: It’s About Time stiže 2. listopada na PlayStation 4 i Xbox One.