PlayStation i Toys for Bob upravo su nam, u sklopu live eventa State of Play, prikazali novi trailer za Crash Bandicoot 4: It’s About Time u kojem smo vidjeli zaista brojne nove značajke nadolazeće igre. Crash Bandicoot 4: It’s About Time prva je u potpunosti nova igra ovog popularnog serijala nakon punih 10 godina, a razvojnom studiju poslužila je kao odličan uvod za stare i nove igrače.

Novom igrom ponovno se vraćamo na najpopularniju plažu za odmor našeg omiljenog Bandicoota – Insanity Beach. No, u četvorci je staza doživjela kompletni redizajn, a osim staze, redizajnirani su i likovi koji sada uz novi art stil imaju i nikad prije viđene sposobnosti kao što su trčanje po zidu, korištenje konopa za preskakanje ili spuštanje po tračnicama.

Uvijek nezgodni Dingodile u novoj igri doživljava veliki povratak!

Najpoznatiji mješanac dingo psa i krokodila – Dingodile u novoj  je igri otvorio svoj restoran koji je uništen pred njegovim očima, pa je ovaj odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Svoj bacač plamena zamijenio je za vacuum gun i sada pomoću njega priča svoju priču. 

Jedna od najvažnijih značajki novog nastavka je promjena skinova glavnih likova. Npr. Crashu u bilo kojem trenutku možemo promijeniti izgled uz kozmetičke iteme koje otključavamo rješavanjem zadataka i skupljanjem gemova. Nakon što smo već upoznali prve dvije maske, Kupuna-Wa i Ika-Ika, od kojih prva stopira vrijeme, a s potonjom mijenjamo gravitaciju, novi trailer upoznao nas je s trećom maskom – Lani Loli, koja služi za uklanjanje predmeta iz postojanja. Doznali smo i ime zadnje maske – Akano, ali o njoj ćemo više detalja dobiti nekad u budućnosti.

Četvrti nastavak Crasha stiže s modom kojeg dosad nismo imali prilike vidjeti u ovom serijalu – N. Verted Mode. Ovaj ćemo mod zaigrati u potpuno novom i drugačijem obliku naspram klasičnog moda mirror, pa ćemo uz zrcalno okrenute levele dobiti i potpuno novi art stil, osjećaj igranja, ali i izazove.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time stiže 2. listopada na PlayStation 4 i Xbox One, a svi igrači koji kupe digitalnu kopiju igre dobit će Totally Tubular Skins za Crash i Coco, dok će igrači na PlayStationu 4 prvi dobiti i dva dodatna skina – Marsupus Erectus i Serious Upgrade.