Igra oko koje se mjesec i pol dana nakon službene najave i dalje lome koplja hoće li izaći kao ekspanzija za originalnu igru, standalone naslov ili svojevrstan remaster originalne igre, danas je dobila novu glasinu. Naravno, riječ je o Sonyjevoj ekskluzivi Marvel’s Spider-Man: Miles Morales koja stiže na konzolu PlayStation 5. 

Korisnik Reddita 77good123 primijetio je u novom broju časopisa Game Informer najavu igre, a u oko mu je upalo da je ista opisana vrlo konfuzno. U časopisu tako stoji: Miles Morales nije tradicionalan nastavak pošto dolazi u bundleu s remasteriranom verzijom Insomniacovog Spider-Mana koja iskorištava puni potencijal hardwarea PlayStationa 5.”

Razvojni studio Insomniac Games još je prije petnaestak dana objavom na službenom Twitter profilu pojasnio da je Marvel’s Spider-Man: Miles Morales iduća avanutura u Marvel’s Spider-Man univerzumu, te da će više detalja o ovoj standalone igri objaviti nešto kasnije. Upravo taj tweet trenutno stoji “prikvačen” pri vrhu njihovog profila, pa je valjda uistinu tako. Ili Sony ima druge planove? Na kraju krajeva, možda je samo riječ o pogrešci časopisa Game Informer?

U svakom slučaju, voljeli bismo vidjeti i remasteriranu verziju originala uz nadolazeću igru/ekspanziju.