Logitech G je za sve gamere pripremio nove gaming slušalice, malo drugačije od onih standardnih over-ear na koje smo dosad navikli. Aluminijske slušalice G333 umeću se u uši te osiguravaju daleko elegantnije i kompaktnije iskustvo, a sve to bez gubitka vrhunskih audio kvaliteta na koje smo navikli od te poznate kompanije.

Kvalitetu zvuka osiguravaju dvostruki driveri u svakoj slušalici (od 5,8mm i 9,2mm), od kojih je jedan zadužen za reprodukciju srednjih i visokih tonova, a drugi za bass. Kombinacija dvostrukih drivera u svakoj slušalici idealna je za osluškivanje najsitnijih audio detalja u igri, a uz to omogućava i vrhunsku reprodukciju glazbe ili kristalno jasne telefonske razgovore.

Slušalice G333 dolaze s kvalitetnim mikrofonom za jasnu komunikaciju, a pokraj njega nalazi se i kontrola jačine zvuka te dodatno dugme za prebacivanje pjesama prilikom slušanja glazbe. Spajaju se putem 3.5 mm priključka ili USB-C adaptera, a moguće ih je koristiti na PC-ju, PlayStationu, Xboxu, Nintendo Switchu te mobilnim uređajima.

Bogato opremljene slušalice G33 donose torbicu za nošenje, promjenjive gumene vrhove u boji te USB-C adapter.

Slušalice Logitech G300 dostupne su u tri dizajnerska stila – crnom, bijelom i ljubičastom, a svaki od njih posjeduje promjenjive gumene vrhove u različitim bojama koji se po potrebi i želji mogu promijeniti.

Cijena ovih in-ear slušalica je 49.99 američkih dolara, a detaljnije o njima možete saznati na službenim stranicama proizvođača.