EURO je stigao, dvije utakmice su već iza nas, a ti s nestrpljenjem gledaš na idući tjedan i zadnju tekmu u skupini? Uključi se na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 i sudjeluj u brojnim giveawayima na kojima te čekaju odlične Kviki nagrade! 

Sutra ćemo zaigrati eFootball PES 2021 te pokušati prognozirati utakmicu Hrvatska – Škotska. Što misliš, koji će igrač u našoj sutrašnjoj utakmici prvi postići pogodak? Napiši nam u komentarima na Instagramu, a prvi točan odgovor Kviki će nagraditi igrom eFootball PES 2021 i Kviki poklon paketom! Vremena za prijavu imaš do sutra, 20. lipnja. u 15:00h. I ne zaboravi lajkati @kvikihr i @rebootmag profile 😉

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: FacebookInstagramTwitter i Discord.