Čelik za ljude, srebro za čudovišta, Kviki za epic win – posjeti Reboot Games Weekend, trodnevno, besplatno i apsolutno spektakularno gaming događanje.

Reboot Games Weekend 2023 powered by A1 okupit će od 9. do 11. lipnja najpoznatije gaming brendove, proizvođače i izdavače videoigara te sve ostale koji se žele povezati s gaming zajednicom. Među njima je i – pogađaš – idealan zalogaj u svakoj prilici. Potraži Kviki koji će utažiti tvoj apetit i pobrinuti se da prilikom gejmanja i isprobavanja nekih od najnovijih igara ne zamastiš prste.

Kviki štapići najdraži su izbor ljubiteljima fantasyja, a to ni ne čudi jer su vrlo posebni, mogli bismo reći i čarobni – nestanu u trenu! Pripremaju se prema tradicionalnoj recepturi i peku na poseban način koji osigurava hrskavost i super okus.

Čuješ neki quote i točno znaš iz koje je igre? Tako i Kviki perece prepoznaješ po – zvuku! Ovi pečeni hrskavi zalogaji slove kao “good for you” snack… Znaš, da ne izgubiš snagu tijekom gejmanja.

A što je epski vikend zabave bez zaigranih Kviki ribica s makom? U isprobavanju najnovijih igara, VR uređaja ili društvenih igara upecaj najdraži snack i uživaj u jedinstvenim okusima ovog prhkog snacka sa sjemenkama maka.

Obavezno se zaustavite i u Kviki snack zoni gdje možete malo predahnuti uz Kviki grickalice te se fotkati uz omiljeni snack ili Kvikija.

Reboot Games Weekend mlađi je brat Reboot Infogamera i domaćin najvećeg regionalnog esports natjecanja A1 Adria League. Prošlogodišnje izdanje Games Weekenda ugostilo je više od 20 izlagača i partnera te privuklo oko 50 000 posjetitelja iz Hrvatske i regije. Zato požuri na Zagrebački velesajam u paviljon 10A i uz Kviki gejmaj i ne masti prste!