Još otkako je Death Stranding izašao na tržište u studenom prošle godine, legendarni Hideo Kojima i njegov studio Kojima Productions bacaju hintove o potencijalnim planovima za novu igru, a sada je stigla vijest da je rad na novoj igri već počeo.

Vijest o tome dolazi putem službenoga twitter profila studija Kojima Productions, a osim potvrde da je rad na novoj igri u tijeku, iz studija svima zainteresiranima poručuju da su u potrazi za najboljim talentima i budućim zaposlenicima koji bi im se pridružili u njihovom studiju u Tokiju.

Dakako, o samoj novoj igri na kojoj studio upravo radi, u ovom trenutku nema apsolutno nikakvih informacija, no zato ćemo podsjetiti na vijesti i informacije od studenoga prošle godine, kada je sami Hideo Kojima bacio hint da planira napraviti najstrašniju horor igru u povijesti.

Također, još u ožujku ove godine saznali smo odličnu vijest da Kojima definitivno planira i na nekoj novoj budućoj igri nastaviti suradnju s poznatim holivudskim glumcem Normanom Reedusom (Daryl iz serije The Walking Dead i protagonist Sam Porter Bridges iz Kojimine igre Death Stranding).

Hoće li se pokazati da je ova nova igra studija Kojima Productions baš ta misteriozna horor igra i hoće li i u njoj glumiti Norman Reedus, ostaje za vidjeti.