I dok čekamo ljeto i 6. lipnja da se dosadašnja PlayStation 4 ekskluziva Death Stranding pojavi na PC-ju, danas stižu interesantne novosti prema kojima, čini se, tvorac Death Strandinga Hideo Kojima već sada ima planove za svoju buduću igru u kojoj će mu ponovno glumiti poznati glumac Norman Reedus, koji je u Death Strandingu tumačio protagonista Sama Portera Bridgesa.

Naravno, već neko vrijeme znamo (a i sasvim je logično) da Kojima ima puno asova u rukavu i da vjerojatno već sada radi na svojoj idućoj igri. O njegovom idućem projektu šuška se još od studenog prošle godine, kad se internetom proširila vijest da se Kojima sprema napraviti najstrašniju horor igru u povijesti. Hoće li se ispostaviti da će baš u toj igri sudjelovati i glumac Norman Reedus, ostaje nam tek za vidjeti.

Vijest o tome da Hideo Kojima i Norman Reedus planiraju nastaviti suradnju na nekoj budućoj igri dolazi s mjesta koje nije tipično za novosti o svijetu gaminga. Naime, Reedus je gostovao u posljednjoj epizodi YouTube serijala WIRED Autocomplete Interview, u kojemu poznati i slavni direktno odgovaraju na najšešće postavljena pitanja o sebi, koja ljudi širom svijeta istražuju na Googleu.

Odgovarajući na pitanje kako je uopće došlo do suradnje s Kojimom i kako je dobio ulogu protagonista u igri Death Stranding, Reedus se prisjeća da ga je preporučio poznati redatelj Guillermo del Toro te objašnjava kako su se upoznali i da ga je Kojima očarao kad mu je pokazao na čemu radi. 

Mislim, lik je super genije. Postali smo prijatelji, počeo sam raditi s njim i nastavili smo“, odgovara na pitanje o Kojimi Norman Reedus te dodaje: “Tako smo napravili Death Stranding koji je bio ogroman hit, a sada smo u pregovorimo da napravimo druge stvari“. Živo nas zanima koje će to druge stvari biti.