Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošloga tjedna smo na platformama PC i Xbox One zaigrali Early Access verziju igre Grounded na kojoj marljivo radi voljeni studio Obsidian Entertainment, zaigrali smo punu verziju nove skejterske igre Skater XL, bacili se na SF RPG avanturu Hellpoint. Također, na listi igara koje smo zaigrali prošloga tjedna se pronašao i remake hita Destroy All Humans!

U nastavku najpopularnije rubrike IGRE KOJE IZLAZE saznajte koje sve igre možete zaigrati već ovoga tjedna!

Skully – 4. kolovoz

 Ova “puzzle” avantura će vas uputiti na misteriozni otok na kojemu će božanska sila probuditi ni manje ni više nego lubanju koja će nositi ime Skully. Skully je iz svog dugog sna probuđen kako bi intervenirao u ratu koji ugrožava otok na kojemu se nalazi.

Platforma: PC, PS4, XOne, NS
Razvojni studio: Finish Line Games
Izdavač: Modus Games
Cijena: 30 eura

Fall Guys: Ultimate Knockout – 4. kolovoz

Fall Guys je, kako ju razvojni studio naziva, masivna multiplayer party igra u kojoj može sudjelovati do 60 igrača. Naime, radi se o free for all “muci” koju igrači proživljavaju iz runde u rundu, sve dok u igri ne ostane onaj posljednji igrač koji će biti okrunjen krunom pobjede!

Platforma: PC, PS4
Razvojni studio: Mediatonic
Izdavač: Devolver Digital
Cijena: 20 eura

Hellbound – 4. kolovoz

Ako obožavate klasične pucačine iz prvoga lica koje su doslovce obuzele tržište igara 90-ih godina, Hellbound bi mogla biti igra za vas! Naime, radi se o igri koja je fokusirana na brzinu, nasilje, oružje i metal glazbu. 

Platforma: PC
Razvojni studio: Saibot Studios
Izdavač: Nimble Giant Entertainment
Cijena: trenutno nepoznata

Spitlings – 4. kolovoz

Izazovan gameplay, “sočni” vizuali i hipnotička glazba – ovo je opis razvojnog studija za simpatičnu, ali ujedno i tešku arkadnu igru koju možete odigrati samostalno ili s još 3 prijatelja!

Platforma: PC, PS4, XOne, NS
Razvojni studio: Massive Miniteam
Izdavač: HandyGames
Cijena: trenutno nepoznata

Horizon Zero Dawn Complete Edition – 7. kolovoz

Igra razvojnog studija Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn, koja je krajem veljače 2017. godine ekskluzivno stigla za platformu PlayStation 4, ovoga petka stiže na platformu PC! Naravno, pošto igra stiže u svom kompletnom izdanju, PC verzija sadrži ekspanziju The Frozen Wilds te niz in-game dodataka i oružja, kao i digitalni artbook. Također, PC izdanje donosi i podršku za monitore sa ultra-wide rezolucijom, otključani framerate te značajno poboljšane vizuale uz druge napredne i grafičke postavke.

Platforma: PC
Razvojni studio: Guerrilla
Izdavač: PlayStation Mobile, Inc.
Cijena: 50 eura

Fast & Furious: Crossroads – 7. kolovoz

Iako Fast & Furious: Crossroads nije generirao dovoljno hypea, našem dragom Luki se igra, zbog spektakularnih set-pieceova koje je uspio vidjeti u prvom gameplay prikazu, jako svidjela. Iskreno se nadamo kako će ova igra uistinu biti arkadno ludilo! Držimo fige da nas Brzi i Žestoki iznenade. 

Platforma: PC, PS4, XOne
Razvojni studio: Slightly Mad Studios
Izdavač: Codemasters
Cijena: 60 eura