Fast & Furious Crossroads od svoje prve najave na The Game Awardsima nisu generirali pretjerani hype jer je igra, najblaže rečeno, izgledala malo last-gen

Uz informaciju da je igru pogodila odgoda te da se sa svibnja datum izlaska pomiče na kolovoz, također smo dobili i bolji uvid u gameplay. Početni dojmovi su oštri jer igra, ruku na srce, zaista izgleda kao da je trebala izaći na prošloj (ili pretprošloj) generaciji konzola. 

Također, umjesto šarenila po kojem je filmski serijal prepoznatljiv Fast & Furious Crossroads izgleda kao da je preuzeo paletu boja od prvih Gearsa. Uz sve to, trailer nije baš ni oduševio blockbusterskom glumačkom postavom Michelle Rodriguez i Tyresea Gibsona koji zvuče malo drveno – izuzev patrijarha Fast klana Vin Diesela čiji ugodni bariton pogađa sve prave note. 

No, uz sve negativno što se može izvući iz trailera jednu stvar još uvijek ne znamo – kakva će biti sama vožnja. Uz neke spektakularne set-pieceove koje smo mogli vidjeti u ovom gameplay prikazu, ako vožnja bude arkadno ludilo koje očekujemo – nećemo se previše ljutiti zbog zastrajelih vizuala

Jer, na kraju krajeva, igru razvija britanski razvojni tim Slightly Mad Studios koji se nalaze pod kišobranom Codemastersa, a Codemastersi su se odavno etablirali kao majstori vožnji. 

Držimo fige da nas Brzi i Žestoki iznenade.