Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošloga tjedna smo na platformi Nintendo Switch odigrali Crysis Remastered, a priznat ćemo da smo i podosta vremena uložili u PlayStation 4 ekskluzivu Ghost of Tsushima te Nintendo Switch ekskluzivu Paper Mario: The Origami King. U nastavku teksta saznajte koje sve igre možete zaigrati ovoga tjedna!

Grounded (Early Access/Game Preview) – 28. srpanj

Grounded, nova igra razvojnog studija Obsidian Entertainment ovog utorka na Steam stiže u obliku Early Access igre te na Xbox One u obliku Game Preview igre. Grounded će vam pokazati kako je to preživjeti u svom vlastitom dvorištu uz craftanje, skupljanje namirnica, a pošto ste smanjeni, vaš zadatak će otežati divovski mravi i ostali manji stanovnici dvorišta.

Platforma: PC, XOne
Razvojni studio: Obsidian Entertainment
Izdavač: Xbox Game Studios
Cijena: 30 eura

Destroy All Humans – 28. srpanj

Remake hita Destroy All Humans! napokon stiže ovog utorka! Ako ne znate, radi se o remakeu klasika iz 2005. godine na kojemu radi razvojni studio Black Forrest Games. Igra će zadržati sve ono što Destroy All Humans! čini toliko voljenim i luckastim serijalom, uz neke moderne preinake i prekrasne friške vizuale.

Platforma: PC, PS4, XOne
Razvojni studio: Black Forest Games, Pandemic Studios
Izdavač: THQ Nordic
Cijena: 30 eura

Skater XL – 28. srpanj

Skater XL je na Steamu u fazi Early Access još od 2018. godine, a u punokrvna verzija ove skejterske igre je trebala stići 7. srpnja. Početkom lipnja, razvojni studio Easy Day Studios je putem službenog twitter profila igre pomaknuo datum izlaska koji je ni više ni manje nego sutra!

Platforma: PC, PS4, XOne, NS
Razvojni studio: Easy Day Studios Pty Ltd
Izdavač: Easy Day Studios Pty Ltd
Cijena: Early Access cijena: 17 eura, cijena pune verzije je trenutno nepoznata

Hellpoint – 30. srpanj

Hellpoint je intenzivni akcijski RPG koji se odvija na napuštenoj svemirskoj stanici Irid Novo. U igri ćete se boriti s poprilično jezivim stvorenjima, a cilj će vam biti suočiti se s “Cosmic Gods” te razotkriti njihovu, mogli bismo reći, iskrivljenu priču. Za one koji vole podijeliti svoje iskustvo, Hellpoint se možete igrati samostalno ili uz prijatelja – lokalno ili online. 

Platforma: PC, PS4, XOne, NS 
Razvojni studio: Cradle Games
Izdavač: tinyBuild
Cijena: 30 eura