Razveselite svoje najdraže vrhunskim smartfonima iz Hrvatskog Telekoma: Samsung Galaxy S6 i S7 te Huawei P9 i P9 LITE, a posebno iznenađenje spremno je za zagrižene gamere svih uzrasta – nova konzola PlayStation 4 Pro.

S performansama dvostruko boljim od PlayStationa 4, Sony PlayStation 4 Pro predstavlja vrhunsku nadogradnja za gamere koji žele uživati u 4K HDR igrama. Pruža intenzivan doživljaj igranja, nevjerojatno jasan prikaz filmova i pojedinosti u svakom trenutku. Sadrži najsuvremeniju tehnologiju koja daje najbrži doživljaj igranja uz odličan odziv i oštrinu.

screenshot

Više informacija o blagdanskoj ponudi dostupno je na web-stranicama Hrvatskog Telekoma

Doživljaj igre je još bolji zbog intenzivnije grafike. Akcija je brža i eksplozivnija uz kristalno jasne pokrete zajamčene većim brojem sličica u sekundi i stabilnijim prikazom. Sve igre rađene za PS4 radit će i na PS4 Pro, ali brže i uz bolju vizualnu kvalitetu – čak i kad gledate na običnom FullHD televizoru.

Uz njega možete nabaviti i fantastičan smartfon – Sony Xperia XA. PlayStation 4 Pro i Sony Xperia XA zajedno dostupni su po cijeni od samo 1 kunu jednokratno uz Najbolje tarife (ostatak na rate), a u kompletu dobivate i najnoviju igru Watch_Dogs 2.