Nakon solidnog uspjeha prve “epizode” The Dark Pictures: Man of Medan, druga igra tog horor avanturističkog serijala, koja nosi ime The Dark Pictures: Little Hope originalno je najavljena u rujnu 2019., a prošloga mjeseca izdavač Bandai Namco i razvojni studio Supermassive Games najavili su da Little Hope na tržište stiže ovoga ljeta. Danas, pak, stiže i prva epizoda video serijala njezinih razvojnih dnevnika.

Ukoliko se sjećate, svoje video razvojne dnevnike imala je i prva igra Man of Medan, a u prvoj epizodi za Little Hope obraća nam se Pete Samuels – predsjednik studija Supermassive Games i redatelj igre, koji nas upoznaje s pozadinskom pričom igre i objašnjava na koji način je sami gameplay evoluirao u odnosu na prethodnika Man of Medan.

Isto tako, u videu možete saznati na koji način se Little Hope razlikuje od Man of Medana, kao i na koje načine mu je sličan. Podsjetimo se, dok smo se u Man of Medan našli na brodu duhova, Little Hope će nas staviti u ulogu četiri studenta i njihove profesorice koji se nađu sami i napušteni u gradiću Little Hope. Malena Nada je gradić obavijen misterioznom maglom, a naši akademici trebat će pobjeći dok ih istovremeno proganjaju vizije iz okultne prošlosti gradića.

Također, iako smo u početku vijesti, u nedostatku boljeg naziva, rekli da se radi o epizodama, The Dark Pictures Anthology je zapravo krovni naziv kojeg će činiti nekoliko sasvim drugačijih i zasebnih igara, od kojih će svaka ispričati potpuno drugačiju nevezanu priču i baviti se drugačijim žanrom horora. Za više detalja predlažemo da pogledate gore podijeljenu prvu epizodu razvojnih dnevnika za The Dark Pictures: Little Hope, koji na tržište stiže ovoga ljeta za PC, PlayStation 4 i Xbox One