Bandai Namco i Supermassive Games najavili su da njihov The Dark Pictures: Little Hope, stiže ovog ljeta. Podsjećamo, Little Hope je druga igra u horor antologiji The Dark Pictures, a prethodi joj odlični Man of Medan.

Dok smo se u Man of Medan našli na brodu duhova, Little Hope će nas staviti u ulogu četiri studenta i njihove profesorice koji se nađu sami i napušteni u gradiću Little Hope. Malena Nada je gradić obavijen misterioznom maglom, a naši akademici će trebati pobjeći dok ih istovremeno proganjaju vizije iz okultne prošlosti gradića. Zvuči kao dobro poznata horor formula kojoj se itekako veselimo. 

Slično kao i u prvoj igri The Dark Pictures antologije, moći ćemo preuzeti ulogu svih pet likova, a igra će nam opet ponuditi hrpu različitih krajeva i puteva koje možemo izabrati. Naravno, bit će zabavno i istražiti na koje sve načine naši protagonisti mogu skončati – u Man of Medan bilo je zaista kreativnih smrti stoga isto očekujemo i u Little Hope. 

Online multiplayer za dva igrača Shared Story opet se vraća kao i party mod Movie Night. “Jako smo uzbuđeni što možemo više pričati o Little Hope. Kao drugo poglavlje u The Dark Pictures antologiji, Little Hope je potpuno nova i uznemirujuća priča koju će igrači iskusiti. Neovisno o tome igraju li sami ili s prijateljima, ne možemo dočekati da igrači zaigraju Little Hope ovog ljeta.”, rekao je Pete Samuels, CEO Supermassive Gamesa i izvršni producent igre. 

The Dark Pictures Anthology: Little Hope stiže ovog ljeta za PC, PS4 i XOne