Nakon što je prije tri dana izašao Man of Medan, prvi dio The Dark Pictures Anthology serijala, igrači su u samoj igri otkrili teaser trailer prvog nastavka. Razvojni studio Supermassive Games ponovno se udružio s izdavačem Bandai Namco Entertainmentom kako bi na tržište plasirao drugu igru ovog interaktivnog survival-horor serijala.

Puno ime igre je The Dark Pictures Anthology: Little Hope, a nakon otvorenog mora i napuštenog broda duhova, čini se da je ovoga puta mjesto radnje upravo mističan gradić Little Hope. U samom videu upoznajemo lik Andrewa, koji bi vrlo lako mogao nositi samu radnju, gospođu Angelu koja postaje žrtva nekakvog misterioznog stvora, a tu je i jezivi glas djevojčice Mary, i njene podjednako jezive lutke.

Pretpostavit ćemo da nas, kao u Man of Medanu, očekuje kooperativno iskustvo igranja, a kao što je već najavljeno, igru će s prethodnim i svim budućim nastavcima serijala, povezati lik The Curatora. Dolazi li nam ponovno i Shared Story mod, koji je odlično prihvaćen od strane igrača te što nam sve igra donosi, trebali bi saznati već s idućim trailerom.

Little Hope zaigrat ćemo u 2020. godini, a do tada svakako preporučamo da odigrate Man of Medan, kojem smo posvetili čak 8 stranica u zadnjem dvobroju, dok ćete detaljnu recenziju moći pročitati u idućem broju časopisa.

Budući da video, iz očitih razloga, još nije dostupan na službenom kanalu, prenosimo ga s kanala RabidRetrospectGames, koji ga je među prvima objavio na YouTubeu.