Greedfall, nadolazeći RPG francuskog razvojnog studija Spiders, dobio je novi trailer koji detaljnije prikazuje ključne gameplay mehanike koje ćemo koristiti jednom kad igra izađe na tržište 10. rujna za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Za one koji ne znaju, Spiders potpisuju RPG-ove poput Bound by Flame i The Technomancer, a Greedfall je službeno najavljen prije dvije godine.

Osim što otočno mjesto radnje izgleda lijepo, Greedfall će nam omogućiti da personaliziramo način na koji doživljavamo svijet i borbu putem bogatog izbora mogućnosti, sposobnosti i specijalizacija. Iako se borba odvija u stvarnom vremenu, Spiders su uveli sposobnost taktičke pauze u kojoj možemo predahnuti i pomno isplanirati svoj idući potez.

Osim toga, iznimno nas veseli što ćemo u borbu i istraživanje moći povesti kompanjone koji će reagirati na naše odluke i djela do te mjere da će prijateljstva neslavno propadati ukoliko ih zanemarujemo i ponašamo se kontra njihovog moralnog koda. Bit će vatreno i ako se s nekim upustimo u dublje i intimnije odnose budući da su romanse još jedan aspekt companion sustava.

Trailer u nastavku!