I dok čekamo saznati kamo će nas odvesti iduća Kratosova avantura u relativno nedavno najavljenom nastavku jedne od najboljih PlayStation ekskluziva u povijesti kodnog naziva God of War: Ragnarok, danas smo saznali da Sonyjev first-party razvojni tim Santa Monica Studio usporedno radi na još jednoj nenajavljenoj igri.

Vijest o tome nije spekulacija, već dolazi direktno s twitter profila studija Sony Santa Monica. Tako smo putem njihovog novog tweeta saznali da studio putem oglasa za posao traži “iskusnog art direktora za razvoj nove nenajavljene igre”. 

Osim u tweetu, studio u samom detaljnom oglasu i prijavi za posao na ovome linku traži osobe koje će se im se “pridružiti na novom putovanju” i koordinirati velike timove artista u izradi novoga projekta ogromnih razmjera, pri čemu se očigledno misli na veliku novu AAA igru.

O kakvoj je igri riječ, nema apsolutno nikakvih drugih informacija, no lijepo je znati da tvorci God of Wara u rukavu imaju više asova. Dotada, jedva čekamo saznati više informacija o nadolazećem nastavku God of War: Ragnarok, koji bi trebao izaći na PlayStation 5 nekad tijekom ove 2021. godine, ukoliko je to uopće moguće i ako ne dođe do odgode.