Ukoliko ste propustili nedavnu vijest, danas (četvrtak, 8. srpnja) u 23h Sony će prikazati novu epizodu live eventa State of Play, no ista ne donosi nikakve novosti o PlayStation ekskluzivama God of War i Horizon Forbidden West, već se fokusira na indie i third-party AAA igre te primarno na Arkaneovu nadolazeću igru Deathloop.

No, leaker imena Shpeshal_Nick (koji je krajem prošloga mjeseca otkrio ekspanziju za Ghost of Tsushima te je prvi procurio vijest da 8. srpnja stiže novi State of Play) tvrdi da Sony itekako u pripremi ima premijerni trailer za God of War Ragnarok te da isti, umjesto današnjeg srpanjskog State of Playa, stiže u kolovozu.

Nick ističe i da postoji mogućnost kako ćemo vidjeti i još novosti za Horizon Forbidden West (nakon poduže gameplay premijere s kraja svibnja), ali i novi trailer za GTA V Enhanced Edition – next-gen izdanje igre za PlayStation 5 koje je najavljeno još prošloga ljeta. No, ostaje za vidjeti hoće li taj trailer ipak biti prikazan večeras na eventu State of Play.

Sve skupa uzmite sa zrnom soli.