Samurajska akcijska avantura Ghost of Tsushima, koja je na konzoli PlayStation 4 ostvarila sjajan uspjeh, ovoga studenog stiže i kao launch naslov za PlayStation 5, a ovoga vikenda saznali smo da će se na njemu vrtjeti u 60 sličica u sekundi uz novu opciju Game Boost.

Vijest o tome da Ghost of Tsushima dolazi na PlayStation 5 tijekom vikenda je potvrdio razvojni studio Sucker Punch, ističući da će igra koristiti opciju backwards kompatibilnosti te da ćemo na PlayStation 5 lakoćom moći prenijeti i svoje saveove s PlayStationa 4 i na novoj konzoli odmah nastaviti  gdje smo stali.

U dodatnom tweetu Sucker Punch je objasnio i da ćemo pomoću Game Boosta u postavkama igre na PlayStationu 5 moći naći ekstra opciju koja će omogućiti igranje uz 60 sličica u sekundi te da nas očekuju i puno brža učitavanja, čak i brža onih kakva su sada na PlayStationu 4.

Odlične su to vijesti vezane uz igru Ghost of Tsushima, nastavno na one od prošloga tjedna kada smo saznali da ovaj petak 16. listopada stiže kooperativni multiplayer mod Ghost of Tsushima: Legends zajedno s modom New Game+ putem nove nadogradnje 1.1. Više o tome prenijeli smo na ovome linku.