Samurajska akcijska avantura Ghost of Tsushima 16. listopada dobiva veliku nadogradnju koja u igru napokon donosi prethodno najavljeni kooperativni mod Legends, a s njime stiže i New Game+ te niz drugih novosti.

Detalji o nadogradnji v.1.1 dolaze putem službenoga PlayStation bloga, na kojemu nas razvojni studio Sucker Punch ponovno upoznaje s co-op multiplayer modom Ghost of Tsushima: Legends, o kojemu smo prethodno pisali u kolovozu. Podsjećamo, sami mod inspiriran je japanskom mitologijom i klasičnim samurajskim filmovima, a u njemu ćemo se boriti rame uz rame s našim online prijateljima.

Bit će to potpuno besplatan mod za sve one koji već prethodno posjeduju igru Ghost of Tsushima, a sadržavat će story misije za dva igrača, survival misije za četiri igrača te zasebni Raid koji dolazi naknadno po izlasku nove nadogradnje. Interesantno je i da ćemo u tom multiplayer modu na raspolaganju imati četiri klase: Samurai, Hunter, Ronin i Assassin te nećemo igrati kao protagonist originalne igre – Jin Sakai.

No zato ćemo kao Jin Sakai moći nastaviti igrati kroz potpuno novi mod New Game+ koji također dolazi kroz novu nadogradnju, a omogućuje da zadržimo sve naučene tehnike, opremu i skupljene Vanity predmete iz prethodnog prelaska te krenemo iz početka uz znatno veću težinu (koju ćemo svejedno moći smanjiti iz menija ako tako želimo). New Game+ donosi i novog konja, nove ekstremno jake Charmove i napade te nove dodatne nadogradnje za mač, luk i oklop.

Nova nadogradnja v1.1, uključujući i kooperativni mod Legends i New Game+, u igru Ghost of Tsushima dolazi 16. listopada, a puno više informacija o tome pročitajte putem službenoga PlayStation bloga.