Već smo svi generalno upoznati sa službenim datumima gamescom 2018, ali ponavljanje je majka znanja. Službeno otvaranje za media i poslovne posjetitelje se događa u utorak 21.08., te u srijedu 22.08. za sve ostale. Međutim za neke gamescom počinje čak već sutra. Iako ne spada pod službeni događaj, Nvidia organizira vlastiti event prije početka samog gamescoma.

Na samom eventu obećavaju apsolutnu kremu i vrh iz vlastite ponude proizvoda upotpunjenim najnovijim, ekskluzivnim demoima nadolazećih igara te još spektakularnijim iznenađenjima. Ne moramo naglašavati, znatiželjni smo kao i vi. Aktivno se šuška o najnovijem hardveru poznatijem pod Nvidia GeForce RTX 2080, ali tko još vjeruje u glasine, jel tako?

Prema službenim informacijama, event će se održati sutra, ponedjeljak 20.08. u Palladium dvorani. Event je baziran na principu “‘ko prvi”, stoga je potrebno registrirati se jer je broj mjesta ograničen. Za one koji nisu u mogućnosti fizički biti prisutni, planiran je livestream eventa kojeg možete pratiti na Twitchu.

Nvidia će svakako bivati i u prostorima gamescom sajma, točnije u dvorani 10.1, Booth E-072, stoga nema razloga da promašite.