Vrlo vjerojatno ste itekako svjesni činjenice da nam se gamescom 2018 približava (21. – 25. kolovoza) , a to znači da je došlo vrijeme za još jedno izdanje našeg putopisnog/sajmopisnog video serijala Reboot Live.

Naš popularni serijal ove godine nastavljamo nakon poprilično uspješnog izdanja s ovogodišnjeg E3-ja, no Reboot se nije zaustavio samo na tome jer ove godine gamescom pohodimo u rekordnom broju jer čak devet (9) članova Reboota stižu u Koln – čitat ćete i gledati naše impresije direktno s najvećeg gaming sajma na svijetu, a u idućem broju časopisa Reboot moći ćete pročitati naše detaljne dojmove o samom sajmu kao i utiske nakon nebrojnih hands-on seansi iza zatvorenih vrata.

Budući da se od nas očekuju velike stvari, Reboot gamescom 2018 ne pohodi samo s medijske strane već ćemo se naći i kao jedan od izlagača na događaju koji svake godine broji posjećenost od preko 350,000 posjetitelja. Osim voljenog nam časopisa predstavit ćemo i Reboot infoGamer 2018 – Powered by Vipnet, jedan od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi na kojem se ove godine očekuje preo 80,000 posjetiteljanemojte zaboraviti osigurati svoje ulaznice koje su već puštene u prodaju. 

Naravno, uz Reboot infoGamer jedan od najbitnijih događaja svjetskih razmjera koji ćemo predstaviti na gamescomu 2018 je i konferencija Reboot Develop koja od iduće godine dolazi u dva izdanja – Reboot Develop Blue u prekrasnom Dubrovniku i Reboot Develop Red u pitoresknoj KanadiNe treba ni zaboraviti Reboot Develop Uni namijenjen studentima koji će se održati parelelno uz Reboot Develop Blue.

Kako ne bi samo pričali o sebi, iznimno se veselimo vidjeti što će sve gamescom 2018 novoga donijet u svijet gaminga, a kao jedan od najuzbudljivijih događaja, poprilično organski, nameće se najava nove serije grafičkih kartica koje će Nvidia svijetu predstaviti već u ponedjeljak u 18h po lokalnom vremenu.

Što biste Vi htjeli vidjeti od Reboot Livea tijekom ovogodišnjeg gamescoma? Čemu se najviše veselite? Očekujete li velike najave od najvećih izdavača? Recite nam svoje mišljenje u komentarima!