Tek što je jučer najavljena nova epizoda Ubisoftovog live eventa Ubisoft Forward, na kojemu ćemo idući tjedan dobiti novosti o igri Watch Dogs: Legion, jučer je u sklopu otkrivanja nove serije grafičkih kartica Nvidia GeForce RTX 3000 stigao novi trailer za tu Ubisoftovu očekivanu igru. No osim novog trailera, Nvidia i Ubisoft najavili su partnerstvo koje će se zasigurno svidjeti svima koji planiraju kupiti jednu od novih Nvidia grafičkih kartica.

Novi trailer za Watch Dogs: Legion, prigodno nazvan “Welcome to London” nudi nam gotovo dvije minute in-game materijala i prikaza gameplaya, a primarno služi za prikaz Nvidijine vrhunske tehnologije Ray tracinga, realističnog osvjetljenja i renderiranja. Ukoliko niste vjerovali da će Watch Dogs Legion nakon brojnih odgoda izgledati apsolutno fantastično, ovaj novi trailer uvjerit će vas da se, barem po pitanju vizuala, isplatilo čekati.

Trailer također prikazuje i masivni urbani otvoreni svijet Londona te više od nekoliko detaljno i realistično rekreiranih kvartova kao što su Battersea, Camden, Southwark, Brixton, Chinatown, Soho, Westminster i grad London. Svi oni uz pomoć tehnologije Ray tracinga izgledat će nevjerojatno, barem ako je suditi po novom RTX traileru, no spektakularni vizuali nisu jedina novost koju nam donose Nvidia i Ubisoft.

Uz prikaz novog trailera ove dvije kompanije najavile su i već ranije spomenuto novo i jedinstveno partnerstvo. Tako će svi koji kupe bilo koju od Nvidijine tri nove grafičke kartice (GeForce RTX 3070, RTX 3080 ili RTX 3090) potpuno besplatno u paketu dobiti i Watch Dogs: Legion. Ponuda kreće već od 17. rujna kada u prodaju stiže Nvidia GeForce RTX 3080, a vrijedi sve do 30. listopada. Nevezano uz Ubisoft, Nvidia u istom paketu nudi i besplatnih godinu dana pretplate na servis GeForce Now, a kod za pretplatu mora se preuzeti do 30. studenog

Ponudu će biti moguće ostvariti isključivo kod autoriziranih prodavača, a odlična vijest za naše tržište je i da se ponuda definitivno odnosi i na Hrvatsku (što je vidljivo u Nvidijinim uvjetima vezanima uz ovaj paket).

Watch Dogs: Legion izlazi 29. listopada za PC, PlayStation 4, Xbox One, ali i za next-gen konzole PlayStation 5 i Xbox Series X, a više o igri saznat ćemo idući tjedan u čevrtak 8. rujna u sklopu eventa Ubisoft Forward.