Nešto se čudno događa u taboru izdavača Square Enix. Naime, ne samo da je danas stigla vijest da je Marvel’s Avengers odgođen za četiri mjeseca, već je i još jedna od najočekivanijih igara 2020. godine – Final Fantasy VII Remake također dobio odgodu, ali od samo mjesec dana.

Vijest je to koju prenosi sami izdavač Square Enix, time najavivši da je umjesto 3. ožujka novi datum izlaska igre Final Fantasy VII Remake od sada 10. travnja. Naravno, ova odgoda zaista je malena te na izlazak ove nevjerojatno očekivane igre zaista nećemo morati čekati predugo, no svejedno je interesantno saznati kako su dvije najveće ovogodišnje igre Square Enixa u istom danu dobile odgodu

Znamo da se jako puno vas raduje izlasku igre Final Fantasy 7 Remake i da ste strpljivo čekali iskusiti na čemu smo radili“, u objavi ističu iz Square Enixa te dodaju: “Kako bismo osigurali isporuku igre koja je u skladu s našom vizijom i kvalitetom koju naši fanovi zaslužuju, odlučili smo pomaknuti izlazak na 10. travnja“.

Što vi kažete? Je li odgoda od samo mjesec dana previše za tražiti ako ćemo zauzvrat dobiti (diskutabilno) jedno od najsavršenijih iskustava u gamingu? Mi mislimo da nije i jedva čekamo zaigrati Final Fantasy VII Remake.