Razvojni studio Mediatonic, najpoznatiji po prošloljetnom hit naslovu Fall Guys: Ultimate Knockout koji je istoga dana po službenom izlasku u trenu osvojio svijet, objavio je da se pridružuje velikoj Epic Games obitelji

Preciznije, Epic Games je za sada nepoznatu svotu novca akvizirao krovnu kuću Tonic Games Group kojoj pripadaju studiji Mediatonic, The Irregular Corporation i Fortitude Games. Iz Mediatonica su poručili da im je studio ubrzo nakon lansiranja Fall Guysa porastao s 35 na više od 150 novih zaposlenika, a ovaj će potez ubrzati njihove planove da dodatno optimiziraju igru i dostave je svim igračima neovisno o platformi na kojoj igraju.

A broj platformi na kojima možemo zaigrati Fall Guys raste i dalje. Nakon početnog izlaska na PlayStationu 4 i PC-ju (putem Steama), nedavno smo doznali da će Fall Guys: Ultimate Knockout nekad kasnije ove godine stići i na konzole Xbox te Nintendo Switch.

Ekipa iz Mediatonica u objavi je spomenula i brojne značajke free-to-play naslova Fortnite i Rocket League koje bi voljela implementirati i u svoju igru – korisničke račune, cross-play, squad vs squad modove te brojne druge. Tko zna, možda uskoro najave i da će Fall Guys prijeći i na isti free-to-play model, a pitanje je dana kada će igra osvanuti i na Epic Games Storeu.