Ekipa iz Mediatonica poznata je po dobroj zezanciji. Na kraju krajeva, Fall Guys je ipak plod njihove mašte i kreatorskih sposobnosti, a od dobre zafrkancije čini se i dalje ne odustaju.

Prošloga su nas mjeseca nasamarili kratkim dopisivanjem sa službenim profilom Xboxa na Twitteru zbog čega je dobar dio igrača (uključujući i nas) pomislio da ćemo malene simpatične grahove napokon vidjeti i na konzolama Xbox i  to čak putem pretplatničkog servisa Xbox Game Pass.

No, glasina je nedugo zatim opovrgnuta od strane studija, a njihov izdavač Devolver Digital putem svog službenog Twitter profila dodao je da igru nećemo vidjeti ni u kojem obliku na Xbox Game Passu – misleći primarno na Xbox Game Pass za PC.

Glasina kao takva samo što nije pala u potpuni zaborav, kad ono – iznenađenje! Službeni profil Xboxa jučer je objavio kratki video omiljenog grahića kako grabi Xboxov kontroler, te time ipak potvrdio glasine iz siječnja. Fall Guys stiže na Xbox One i Xbox Series X/S ovoga ljeta!

Podsjećamo, za vrijeme prekjučerašnjeg Nintendo Directa objavljeno je da će igra na ljeto stići i na konzolu Nintendo Switch. Sprema li nam se još jedno uzbudljivo ljeto na preprekama bogatim poligonima ovog battle royale naslova?