U ovotjednoj ponudi besplatnih naslova na Epic Games Storeu možemo besplatno preuzeti čak tri igre, Killing Floor 2, Lifeless Planet i The Escapists 2!

Killing Floor 2

Ova pucačina iz prvog lica poznata je kao nastavak odlično prihvaćenog Killing Floora iz 2009. godine, koji je prvotno izašao kao mod za Unreal Tournament 2004. Prva igra postala je, između ostalog, poznata i po popriličnoj količini krvi, a iste ne nedostaje ni u nastavku.

Nastavak slijedi priču prvog dijela, pa je tako nakon propalog eksperimenta biotehnološke kompanije Horzine Biotech Europska Unija paralizirana, a civilizacija je na rubu kolapsa dok svijetom hodaju, trče i skaču zombiji svih vrsta i rodova. Na nama je, naravno, da zaustavimo njihove napadačke valove.

Killing Floor 2 moguće je zaigrati solo, a svakako preporučamo da isprobate i mod za do šest igrača, te da se uz pratnju i podršku prijatelja uhvatite u koštac s podivljalim zombijima.

Killing Floor 2 moguće je zaigrati na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Lifeless Planet

Lifeless Planet odvest će nas na udaljenu planetu na kojoj ćemo, kao jedini pripadnik ljudske vrste, pokušati otkriti misteriju koja obavija taj novootkriveni planet. No, jesmo li doista sami i je li taj planet u prošlosti već istražen?

Ovaj puzzle platformer inspiriran je znanstveno-fantastičnim pričama iz doba Hladnog rata o ljudskom putovanju na udaljene planete, a s više od 20 jedinstvenih područja i bogatom i intrigantnom pričom ovom biste naslovu mogli bez problema posvetiti daleko više vremena od 5-6 sati koliko inače traje. 

Lifeless Planet dostupan je na PC-ju, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendo Switchu.

The Escapists 2

The Escapists 2 je strateška simulacija života u zatvoru u kojoj se moramo striktno držati zatvorskih pravila i istovremeno planirati bijeg. Karakterizira je bogatstvo resursa i materijala koji nam mogu pomoći u bijegu, ali i potpuno novi borbeni sustav koji će nam biti na raspolaganju u slučaju da bijeg pođe po zlu. 

Ako ste ikada poželjeli pobjeći iz zatvora, više ne morate u stvarnom životu počiniti prekršaj ili kakvo kazneno djelo, već je dovoljno da preuzmete ovaj naslov, kreirate svog lika i uz svesrdnu pomoć do 4 prijatelja – pobjegnete iz čak 11 zatvora.

The Escapists 2 izašao je 22. kolovoza 2017. godine na PC, PlayStation 4, Xbox One, dok je na Nintendo Switch stigao par mjeseci kasnije, 11. siječnja 2018. godine. Ako ga poželite zaigrat na mobilnim uređajima, od početka prošle godine dostupan je i na Androidu i iOS-u.

Ovotjedna ponuda dostupna je kao i uvijek – do idućeg četvrtka, a ovoga puta to je 16. srpnja u 17:00h po našem vremenu. Istog dana stiže nam popularni akcijski RPG u stilu Diabla – Torchlight II.