Epic Games Store ovoga nas tjedna časti s tri besplatne igre, od kojih su čak dva velika hit naslova – Football Manager 2020, Watch Dogs 2 i Stick It To The Man! Pa, krenimo redom…

Football Manager 2020

Za ovaj poznati serijal zasigurno znaju svi gameri – zaljubljenici u “najvažniju sporednu stvar na svijetu”. Riječ je o simulaciji nogometa i istovremenom menadžiranju nogometnih timova, koju je proizveo razvojni studio Sports Interactive, a izdala SEGA. Ovo prošlogodišnje izdanje igre donosi 118 liga diljem svijeta (uključujući i 1. HNL) te brojna grafička i gameplay poboljšanja.

Football Manager 2020 dostupan je na PC-ju i Nintendo Switchu, a možete ga preuzeti ovdje

Watch Dogs 2

Nastavak popularne akcijske avanture iz 2014. godine donosi nam novu hakersku priču. Igra je izašla dvije godine nakon originala, a ovoga nam je puta glavni zadatak pridružiti se hakerskoj grupi Dedsec i izvesti najveće hakiranje u povijesti. I u ovom nastavku glavno oružje su nam upravo naše hakerske sposobnosti, te stealth pristup i parkour, a razbijanju sustava mogu se pridružiti i prijatelji kroz kooperativni multiplayer.

Watch Dogs 2 dostupan je na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, a za preuzimanje kliknite tu!

Stick It To The Man!

Kreiran od razvojnog tima Zoink! Studios i izdan od izdavača Ripstonea, Stick It To The Man! je zabavan akcijski platformer sa sebi svojstvenim humorom. Ray živi u svijetu u papira i naljepnica, a nakon čudne nesreće budi se s dodatnom rukom koja raste direktno iz njegovog mozga. Dodatna ruka daje mu superherojske sposobnosti pomoću kojih može čitati tuđe misli i promijeniti svijet. No, za petama su mu snage reda zbog zločina kojeg nije počinio.

Stick It To The Man! možete preuzeti ovdje.