Souls-like RPG Code Vein, od milja zvani “Anime Souls” – vratio se na velika vrata (nakon godinu dana tišine uzrokovane odgodom datuma izlaska kako bi studio ispolirao igru), a danas je izašao novi trailer koji nam je napokon otkrio točan datum izlaska igre!

Prije mjesec dana Bandai Namcova marketinška kampanja za Code Vein ponovno je pokrenuta. U tom periodu dobili smo jedan “behind the scenes” trailer, a bila je najavljena i otvorena beta (održana prošloga vikenda, od 31. svibnja do 3. lipnja). Mi smo isprobali igru i sve elemente koji su u beti bili dostupni (kreacija lika, tutorial, početno poglavlje igre i online komponenta) te moramo priznati da smo zadovoljni. Naše dojmove iz bete moći ćete čitati u idućem broju Reboota – na kioscima krajem lipnja.

Današnji, pak, trailer, objavljen u sklopu sajma E3 2019, napokon otkriva informaciju koju čekamo već pune dvije godine, a to je službeni datum izlaska igre. Da ne duljimo, Code Vein izlazi 27. rujna 2019. godine i to za PC, PlayStation 4 i Xbox One.